ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Ενίσχυσε τον παιδικό αγώνα “Fun Run” στο πλαίσιο του “Falani Run”

H EXALCO ήταν παρούσα στο “Falani Run” για να ενθαρρύνει την προσπάθεια των αθλητών και να ενισχύσει χορηγικά τον παιδικό αγώνα “Fun Run” 1.000 μ.

H EXALCO βρέθηκε κοντά στο “Falani Run”, τον Αγώνα Δρόμου Φαλανναίων, έναν αγώνα θεσμό που έγινε φέτος για 4η συνεχή χρονιά. Σε αυτή την υπέροχη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν περίπου 1.200 μικροί και μεγάλοι αθλητές, ανάμεσά τους και στελέχη της εταιρείας. H EXALCO ήταν εκεί να ενθαρρύνει την προσπάθειά τους και να ενισχύσει χορηγικά τον παιδικό αγώνα “Fun Run” 1.000 μ.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου, Εύη Καντώνια (αριστ.) κατά τη βράβευση της EXALCO για τη χορηγία της

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου, Εύη Καντώνια, ήταν εκεί και βράβευσε τους μικρούς αθλητές για τον επιτυχή τερματισμό τους. Έπειτα ακολούθησε βράβευση της EXALCO για τη χορηγία της.

Η εταιρεία συνεχάρη όλους τους αθλητές-δρομείς για τη συμμετοχή τους και τους διοργανωτές για την επιτυχία του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.