ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: To Minimal Frame πρωταγωνίστησε στο 3ο BUILDING SHOW

Με έμφαση στις minimal γραμμές και πληθώρα κατασκευαστικών τυπολογιών το σύστημα Europa Minimal Frame στην ημερίδα BUILDING SHOW.

Το Europa Minimal Frame κέρδισε τις εντυπώσεις στη μεγάλη αρχιτεκτονική και κατασκευαστική ημερίδα BUILDING SHOW, που διοργανώθηκε από το τεχνικό περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Με έμφαση στις minimal γραμμές και πληθώρα κατασκευαστικών τυπολογιών το σύστημα Europa Minimal Frame, βραβευμένο με Red Dot Award για τον σχεδιασμό του για την εξαίρετη αισθητική του λεπτότητα, συνδυάζει το μοντέρνο με την απρόσκοπτη σύνδεση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τόσο στην οπτική όσο και στη λειτουργικότητα.

Την εκδήλωση και το περίπτερο της Europa επισκέφθηκε μεγάλος αριθμός αρχιτεκτόνων και επαγγελματιών του τεχνικού κλάδου που έδειξαν εξαιρετικό ενδιαφέρον τόσο για το συγκεκριμένο σύστημα, όσο και για τις παρεχόμενες υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχει η Europa μέσω του Τμήματος Έργων της.

Το Τμήμα Έργων της Europa, απαρτίζεται από εξειδικευμένα στελέχη και παρέχει τεχνική υποστήριξη στην επιλογή υλικών και κατασκευής. Οι μηχανικοί του μπορούν να σχεδιάσουν και να προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς κάθε έργο αντιμετωπίζεται σε επίπεδο προδιαγραφών ως ειδικό project.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.