ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

COSMOS ALUMINIUM: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση Aluminium 2024

Στόχος της COSMOS ALUMINIUM με τη συμμετοχή της στην έκθεση Aluminium 2024 είναι να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα προϊόντα που θα καθορίσουν το μέλλον της βιομηχανίας.

Η COSMOS ALUMINIUM, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της διέλασης αλουμινίου, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Aluminium 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου 2024 στο Düsseldorf, Γερμανία.

Η Aluminium, η κορυφαία διεθνής έκθεση για τη βιομηχανία αλουμινίου, συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Στις επτά εκθεσιακές αίθουσες της, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες, λύσεις και τεχνολογίες στον τομέα του αλουμινίου, ενώ θα συζητήσουν για τις νέες τάσεις της αγοράς.

Η συμμετοχή της COSMOS ALUMINIUM υπογραμμίζει τη δέσμευσή της για καινοτομία και αριστεία στην παραγωγή προφίλ αλουμινίου. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν σύγχρονες τεχνολογίες και προϊόντα που θα καθορίσουν το μέλλον της βιομηχανίας, να συζητήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό για εξατομικευμένες λύσεις και να δικτυωθούν με επαγγελματίες του κλάδου, δημιουργώντας νέες συνεργασίες και ευκαιρίες.

Η COSMOS ALUMINIUM σας προσκαλεί στο περίπτερό της, Hall 1, Stand 1A66, για να γνωρίσετε τις τελευταίες εξελίξεις και λύσεις που προσφέρει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.