ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Ποιοτικό σύστημα ηλεκτρικής σήτας με ZIP

Το σύστημα VL ZIP Tech Insect Screen είναι ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας, ευκολίας στη χρήση και ανθεκτικότητας.

Η VIOMAL, ελληνική βιομηχανία αντικωνωπικών συστημάτων και θυγατρική της ElvalHalcor, επενδύει εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες χρόνια στην Έρευνα και Ανάπτυξη προϊόντων προηγμένου σχεδιασμού, με καινοτομίες και πλεονεκτήματα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον τελικό χρήστη.

Το νέο σύστημα ηλεκτρικής σήτας με ZIP της εταιρείας είναι ο ιδανικός συνδυασμός λειτουργικότητας, ευκολίας στη χρήση, ανθεκτικότητας και αισθητικής για όσους προτιμούν τον φυσικό αερισμό του χώρου, προστατεύοντάς τον παράλληλα από τα ενοχλητικά έντομα, αλλά και διατηρώντας, ανά πάσα στιγμή, την εύκολη πρόσβαση προς το εξωτερικό, χάρη στην ηλεκτρική λειτουργία της σήτας.

Το σύστημα σήτας αλουμινίου (κουτί, οδηγοί, κατωκάσι) VL ZIP Tech Insect Screen, σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας πανί fiberglass με ZIP στις άκρες του, διαμορφώνουν μια ηλεκτρική σήτα που είναι όχι μόνο λειτουργική και ανθεκτική στον χρόνο, αλλά και πιστοποιημένη για ανεμοπίεση Κλάσης 5 (ταχύτητα ανέμου 84Km/h, που αντιστοιχεί σε 9 Μποφόρ).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.